BANANA KAFA JE NOVI TREND NA INTERNETU: Odlična je za MRŠAVLJENJE, sve više žena pije ovaj napitak (VIDEO)
Kafa sa bananom, Foto: TikTok printscreen/sharebykatie

sjajno

BANANA KAFA JE NOVI TREND NA INTERNETU: Odlična je za MRŠAVLJENJE, sve više žena pije ovaj napitak (VIDEO)

Novi trend navodno pomaže da unosimo više proteina, ali da li je ovakav napitak zdrav?

Objavljeno:

Kada je u pitanju jutarnja kafa, verovatno ste navikli da dodate malo šećera i mleka i nastavite sa svojim danom. Ali internet je pun priča o triku koji može unaprediti vaše zdravlje zajedno sa dozom kofeina. Nazivaju ga „proffee“ – protein kafa koja kombinuje energetske efekte kofeina sa moćima izgradnje mišića proteina.

Pored ove kafe apsolutni hit na TikToku je i banana kafa koja vam daje dozu omiljenog napitka i nutritivnih svojstava za dobar početak dana.

Dok u jednu dodajete proteinski prah, u drugu idu komadići banane, ali u oba možete dodavati brojne sirupe sa ukusima, cimet i druge začine i slično.

Kombinacija proffea – kafe koja daje energiju i proteina koji sagoreva masti – posebno je popularna među ljudima koji žele da smršaju.

Istraživanja pokazuju da ova dva sastojka mogu pomoći da se osećate siti, povećati sagorevanje kalorija i poboljšati zdravlje creva. Kada se pomešaju, proffee „stimuliše brzo i trajno sagorevanje masti“, kaže autorka knjige „10-Day Belly Slimdown“, Kellyann Petrucci, MS, ND.

Banana kafa vam takođe daje osećaj sitosti, dobra je za varenje i reguliše probavu.

@nasia.stt @AMINOANIMO best vegan vanilla protein 🤤🤤 #tiktok #tiktokgreece #protein #proffee #coffee #fy ♬ som original - rick

Recept za proteinsku kafu

dupli espreso

kašičica proteina u prahu

mleko

opciono sirup bez šećera

@mattboxall_

😍WEIGHT LOSS BANANA ICED COFFEE!🍌 Check Out My FREE Weight Loss Quiz! (Bio)🚨

♬ Aesthetic - Tollan Kim

Recept za banana kafu

dupli espreso

150 ml mleka

zrela banana

10 kockica leda

opciono med

Napravite dupli espreso, u blenderu izmiksajte bananu i mleko dok se ne pretvore u glatku, penastu smesu. Dodajte kockice leda u smešu i nežno sipajte espreso na kraju. Ako želite, dodajte med ili zaslađivač. Sve pomešajte i - uživajte!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.